Usein kysytyt kysymykset

 

Mitä toimitus maksaa?

Toimitus maksaa 0€! Tarjoamme kaikkiin tilauksiin aina ilmaisen toimituksen kotipihaan. Jos haluaa erikseen toimituksen asuntoon sisäänkannettuna, on toimitusmaksu 30€

 

Kuinka pitkä toimitusaika tuotteille?

Toimitusaika kaikille ostettaville tuotteillemme on keskimäärin 1-3 arkipäivää. Suuri varastomme takaa aina nopeat toimitukset.

 

Kuinka tuotteet toimitetaan?

Kaikki tuotteemme toimitetaan aina kotipihaan asti. Jos haluaa erillisen sisäänkannon tuotteille, on toimitusmaksu 30€.

 

Voiko tuotteita tilata laskulla ja osamaksulla?

Kyllä voi. Tarjoamme maksuvaihtoehtoina myös laskun (14pv) ja osamaksun.

 

Voinko muokata tilaustani jälkikäteen?

Kun olet suorittanut tilauksen, siirtyy se automaattisesti kerättäväksi ja toimitettavaksi. Jos haluat muutoksia tilaukseen, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Onko vaihto/palautusoikeutta?

Tuotteillamme on täysi 14pv vaihto/palautusoikeus. Tuote tulee olla palautuessaan alkuperäispakattuna ja myyntikuntoisena.

 

Mitä jos tuote on viallinen tai saanut kuljetusvahingon?

Kaikissa reklamaatio tilanteissa tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai soittamalla. Hoidamme asiat aina välittömästi ja niin, ettei sinulle koidu lisävaivaa. Pyrimme aina korvaamaan viallisen tuotteen uudella tuotteella.

 

Voinko tilata tuotteita yritykselle?

Tuotteiden tilaaminen yritykselle onnistuu samalla tavalla kun kuluttajanakin. Laskulla tilatessa tulee vain syöttää kassalla yrityksen tiedot.

 

Onko tuotteitanne nähtävillä missään?

Valitettavasti vielä tällä hetkellä meillä ei ole omaa myyntinäyttelyä. Tarvittaessa voimme toimittaa lisäkuvia ym lisätietoa.