Osto- ja toimitusehdot

Kauppa-ehdot

 1. Tilaaminen tapahtuu Hemz.fi sivustolla.
 2. HEMZ pidättää oikeudet kuluttajakaupan mukaisiin laki- sekä säädösmuutoksiin.
 3. Asiakkaan tulee tilauksessaan ilmoittaa nimi, osoite, toimitusosoite (jos eri kuin laskutusosoite), puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite.
 4. Tilaaja on ennen tuotteen tilaamista tutustunut huolella tuotteen ominaisuuksiin ja on vastuussa kaikilta osin tilaamansa tuotteen sopivuudesta tarkoitukseensa.
 5. Asiakkaan tilaus on sitova, kun asiakas on lähettänyt tilauksen.
 6. HEMZ lähettää sähköpostitse vahvistuksen asiakkaan tilauksesta.

Maksaminen

 1. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa, luottokortilla (Visa, Visa electron, Mastercard), laskulla, osamaksulla tai ennakkolaskulla.
 2. Luottokortilla maksettaessa veloitustapahtuma luottokunnan suojatulla ja varmennetulla sivustolla.
 3. Laskulla maksettaessa tuotteen saatuasi sinulla on 14 päivää maksuaikaa.
 4. Osamaksun tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alhaalta.
 5. Ennakkolaskulla maksaminen tapahtuu tilauksesta 7pv kuluessa. Lasku lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 6. Ennakkolaskun voi maksaa netissä oman pankin maksupalvelun kautta tai pankin konttorissa.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, HEMZ toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Hinnat

 1. Hinnat ovat voimassa sivuston mukaisesti.
 2. HEMZ pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen.
 3. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Tavarantoimitukset

 1. HEMZ toimittaa tavarat asiakkaalle etukäteen informoidun toimitusajan puitteissa.
 2. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen.
 3. Kaikki lähetykset toimitetaan autokuljetuksena kotiovelle asti, pienet tuotteet postitoimituksina. Tavaran toimittaja soittaa ja sopii aina parhaimman ajan tavaran tuonnille. Vastaanottajan on valmistauduttava ottamaan tavara vastaan kerrostalon tai vastaavan ollessa kyseessä alaovella ja varaamaan kantoapua. Rahti ei sisällä välttämättä tavaran kuljettamista kerroksiin ja siitä saatetaan veloittaa.
 4. HEMZ on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana tapahtuneen katoamisen tai rikkoontumisen tapahtuessa. Jos tuote katoaa tai rikkoutuu palautuksen yhteydessä kuluttajalta HEMZ:stä riippumattomasta syystä, vastuu on kuluttajalla tai sitä kuljettaneella kuljetusliikkeellä.
 5. HEMZ on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana tapahtuneen katoamisen tai rikkoontumisen tapahtuessa.
 6. Asiakas on velvollinen tarkastamaan huolellisesti antamansa toimitusosoitteen tiedot. HEMZ ei ole vastuussa virheellisen osoitteen ilmoittamisen seurauksista sekä mahdollisista lisäkuluista joita virheellisen osoitteen ilmoittaminen aiheuttaa.
 7. Asiakkaan tulee tavaran saapuessa tai tavaraa noudettaessa suorittaa pakkauksen visuaalinen tarkastelu. Mikäli pakkaus näyttää olevan selvästi vaurioitunut niin että voidaan olettaa myös tuotteen olevan vahingoittunut, on tästä rahdinkuljettajan läsnäollessa tehtävä merkintä rahtikirjaan. Mikäli tuote on vaurioitunut on otettava välittömästi yhteys HEMZ:iin
 8. Asiakkaan tulee tavaran saapuessa tai tavaraa noudettaessa suorittaa pakkauksen visuaalinen tarkastelu. Mikäli pakkaus näyttää olevan selvästi vaurioitunut niin että voidaan olettaa myös tuotteen olevan vahingoittunut, on tästä rahdinkuljettajan läsnäollessa tehtävä merkintä rahtikirjaan. Mikäli tuote on vaurioitunut on otettava välittömästi yhteys HEMZ asiakaspalveluun.
 9. Jos asiakas on vastaanottanut tuotteet ja vasta sitten huomaa kuljetuksen aikana tapahtuneen vaurion, on otettava välittömästi yhteyttä HEMZ:iin. Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut välittömästi kuljetusvaurioon liittyvästä reklamaatiosta voi vahinko jäädä hankalasta selvittelystä johtuen asiakkaan tappioksi.
 10. Tavarantoimituksen kesto on n.1-5 työpäivää.

Tuotteista

 1. Tuotteiden värit saattavat näyttää mm. kuvaus/valotusteknisistä seikoista johtuen erilaiselta luonnossa kuin kuvissa.
 2. Mitat ovat noin mittoja.
 3. Kankaiden kuosit saattavat vaihdella.
 4. Tuotteiden materiaalina käytetään pääasiassa puuta, kuten koivu, mänty, kumipuu, seesamipuu, lohikäärmepuu, sekä mdf levyä, ja kalustelevyä, mallistosta ja tuotteista riippuen.
 5. Joissakin mallistoissa pienet halkeamat kuuluvat ominaisuuksiin, samoin viimeistely voi olla vanhan näköistä.
 6. Tuotteissa on normaali kuluttajansuojalain mukainen takuu, ellei takuuta erikseen tuotetiedoissa mainita.
 7. Osa tuotteista toimitetaan koottuna, osa osina, asiasta on erikseen mainita tuoteinformaation yhteydessä.
 8. Kaikki tuotteet on tarkoitettu kotikäyttöön.

Tuotteen palauttaminen

 1. Asiakkaalla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut tavaran.
 2. Tuotteeseen tutustuttaessa 14 päivän aikana, tuotetta ei saa ottaa käyttöön, vaan tutustuminen tulee olla vastaavaa kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen myymälässä tuotetta ostaessaan.
 3. Tuotetta palautettaessa tulee ottaa yhteys HEMZ:in asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista. HEMZ antaa toimintaohjeet ja tiedot palautusta varten.
 4. HEMZ ei vastaa palautuksesta joka on tehty ilman yhteydenottoa ja ilman palautusohjeita. Näin toimiessaan asiakas rikkoo sopimusehtoja, ja HEMZ on oikeutettu lähettämään palautetut tuotteet takaisin kuluttajalle tämän kustannuksella sekä sopimusrikkoon vedoten hylätä palautusoikeuden.
 5. Palauksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on HEMZ:in palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakko- laskun maksukuitista.
 6. Asiakas on velvollinen toimittamaan palautettavan tuotteen kustannuksellaan lähimpään postiin tai matkahuoltoon HEMZ:in palautusohjeistuksesta riippuen ja niitä noudattaen.
 7. Tuotteen tulee palautettassa olla pakattu käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa.
 8. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 7. täyttyessä, 30pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
 9. Mikäli tuote on sellainen että se palautus onnistuu normaalisti postipakettina tai matkahuollolla, HEMZ maksaa palautuksesta koituvan rahdin. Jos tuote on muodoltaan, kooltaan tai painoltaan sellainen, että sitä ei voi kuljettaa normaalina postipakettina, asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvat rahtikulut.
 10. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan HEMZ:lle virheettömän tuotteen myyntihinnan ja vahingoittuneen tuotteen tuotteen välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti.

Reklamaatiot

 1. Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisena, sekä toimittaa liittenä kuvat reklamaatiota koskevasta virheestä osoitteeseen
  info@hemz.fi
 2. Tuotteillamme on normaali kuluttajansuojalain mukainen takuu 6kk.
 3. Takuu ei koske väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioita.
 4. Takuu ei koske asiakkaan huolimattomuudesta johtuvia vahinkoja, esim tuotteiden kokoamisen yhteydessä.
 5. Takuu ei koske kuluvien / muototuvien pintojen yhteydessä tapahtuvaa kulumista, sekä kankaiden kulumista, käyttövenymistä, tai maali/lakkapintojen käytöstä johtuvaa himmenemistä koskevia reklamaatioita.
 6. Takuun piiriin ei kuulu myöskään jos kysymyksessä on tuotesarja tai tuote, joiden yhteydessä mainitaan tuotteen ominaisuuksiin kuuluvan antiikinomaiset viimeistely tai maalaus, jäljet, halkeamat, tms.

Muut ehdot

 

 1. Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18 vuotiaan tulee esittää holhoojan suostumus ja yhteystiedot.
 2. HEMZ ei ota vastatakseen asiakkaan toimesta tapahtuneita mittavirheitä , joiden seurauksena huonekalu ei mahdu asiakkaan tilaan, tai oviaukoista tai muista kuljetusreiteistä loppusijoituspaikalleen.
 3. HEMZ ei vastaa aiheutuneista vahingoista mikäli asiakas tuotetta kuljettaessaan rikkoo paketin, tai jos paketti kastuu asiakkaan huolimattomuudesta johtuen.

 

Laskut

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 5 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

HUOM! Klarna-laskulla tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan tilaajan väestörekisterissä näkyvään osoitteeseen.

Osamaksut

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

 

Maksuaika  Vuosikorko  Avausmaksu  Laskutusmaksu/kk

3 kk                 0 %           9,90 €               3,95 €
6 kk                 0 %          19,00 €              3,95 €
12 kk               0 %           29,00 €              3,95 €
24 kk               9,95 %      29,00 €              3,95 €
36 kk               9,95 %      29,00 €              3,95 €
Klarna Tili          22 %         0 €                  3,95 €

HUOM! Klarna-osamaksulla tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan tilaajan väestörekisterissä näkyvään osoitteeseen.
Puhelintilauksissa voimme käyttää myös Sveawebpay laskutusta.

Description: Svea

Osamaksu – 0 % korko 12 kuukauteen asti.
Korko on 0%, mutta palvelumaksuja Svea perii asiakkailtaan seuraavasti:

Maksuaika (kk) Korko Tilinhoitomaksu Perustamiskulu
3 0% 8,9€/kk 19,90€
6 0% 8,9€/kk 19,90€
12 0% 8,9€/kk 29,90€
24 9,8% 8,9€/kk 29,90€
36 9,8% 8,9€/kk 29,90€

SveaWebpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Saat kotiisi osamaksu/tililuottosopimuksen ja Sinun tulee allekirjoittaa se ja palauttaa sopimus Svealle. Samalla saat myös osamaksun/tililuoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Osamaksu/tililuottosopimus tulee palauttaa Svealle 8 päivän sisällä. Mikäli sopimusta ei palauteta meille tuon ajan sisällä, erääntyy koko ostos maksettavaksi kerralla seuraavan kuukauden aikana. Svea laskuttaa toimitus- ja laskutusajan välisestä ajasta sopimusehtojen mukaiset korko- ja muut mahdolliset kulut.

Osamaksu/tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksia tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä ostoksia aina kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luottoraja on summa, joka on määritelty osamaksu/tililuottosopimuksella.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla
ilman ylimääräisiä kuluja.

Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhynnyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukaisittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 4242 3092. Mikäli ostat tiliisi useasta verkkokaupasta, tulet saamaan kaikista ostoksista oman laskun. Tästä huolimatta veloitamme Sinulta vain yhden tilinhoitomaksun/ kuukausi.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat Svea Perintä Oy:n perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti.

Lisätietoja ehdoista ja palvelustamme saat soittamalla 09 4242 3092 tai webpay@svea.fi.

Lue tarkemmat ehdot osoitteesta:

http://www.sveawebpay.fi/?page=delbetala_allmanavillkor/

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta: http://www.kkv.fi/

tai tililuottosopimukseltamme, jonka löydät sivuiltamme www.sveawebpay.fi

Svea noudattaa myös henkilötietolakia. Myös tästä löytyy lisätietoja mm. kuluttajaviraston sivuilta.

Joustoraha

Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

PÅ SVENSKA:

Joustoraha är en finländsk tjänst som möjliggör ett snabbt och säkert sätt att betala dina köp på internet. Joustoraha kan ansökas av alla privatpersoner som fyllt 20 år och har en fläckfri betalningshistorik. Joustoraha erbjuds till uppköp på 20-1000 euro, och du kan få fakturan även per e-post. Vid ansökan om Joustoraha, måste du först identifiera dig med finska nätbankskoder och därefter kan du fylla i ansökningsblanketten. Beslut om beviljande av lånet får du direkt, varefter du blir återförd till nätbutiken.

Då du väljer Joustoraha med faktura som betalningssätt, får du alltid 14 dagars räntefri återbetalning. Den enda kostnaden är faktureringsavgiften på 5 euro. Du kan även välja att betala i rater med återbetalningstid på 1-12 månader, med årsräntan 29% och en avgift på 5€/faktura.

Betalning med Joustoraha är mycket säkert. Alla transaktioner sker via en säkrad krypterad förbindelse. Mer information om Joustoraha hittar du på www.joustoraha.fi